Friday, September 17, 2010

Gambar Julia Ziegler di Malam Gala Filem Crayon

www.budiey.com

Berlangsung di Hari Malaysia, Malam Gala filem Crayon berlangsung dalam suasana yang sangat simple tapi penuh dengan tema 1Malaysia dihadiri oleh pelbagai bangsa. Apabila menonton filem terbitan pertama kepada pelakon Julia Ziegler ini membuat Budiey rasa meriah dengan tema perpaduan, kasih sayang serta persahabatan yang ditampilkan.

Malam Gala Filem Crayon diadakan di Cathay Cineleisure, Mutiara Damansara pada jam 7.30 malam. Dimulakan dengan makan malam secara buffet sebelum tayangan filem Crayon bermula jam 9.15 malam.

Tidak ramai selebriti yang Budiey dikenali, malah batang hidung Adibah Nor yang turut berlakon dalam filem yang diadaptasi dari kisah benar ini pun tak nampak.

Sempat bertemu dengan Julia Ziegler semalam, Budiey merakam gambar terbaru Julia Ziegler yang semakin kurus. Katanya, ini adalah kali pertama menjadi penerbit dan buat kerja belakang tabir. Diraut wajah Julia, terpancar keikhlasan dan ketulusan yang mahu dicurahkan. Apatah lagi, tujuan filem ini dibuat adalah untuk membantu rumah anak yatim yang sebenarnya latar utama filem ini.

Julia dah start puasa sunat 6. Kita ni bila nak start?

Layari: www.crayonthemovie.com

No comments: