Friday, November 30, 2007

"Remaja" - Magazine Cover

Julia Ziegler - Diintip… dipuja & kian dikagumi!

REMAJA berkongsi segalanya dengan Julia, dari latar belakang dirinya, soal cinta, karier dirinya, dan juga tragedi hitam yang pernah berlaku dalam hidupnya....

Julia Ziegler, berdarah kacukan Melayu dan Amerika Syarikat ini ternyata memiliki segalanya.... Dianugerahkan tubuh yang cantik dan tinggi, memiliki ekspresi wajah yang memukau, kulit putih bersih, senyuman menawan dan sikap yang peramah membuatkan si manis yang baru berusia 23 tahun ini kian menjadi perhatian! Bermula dengan iklan komersial, kini Julia melangkah setapak lagi, apabila mula muncul dalam beberapa drama dan filem tempatan.

Julia seorang yang bagaimana? Saya sebenarnya seorang yang suka berkawan. Walaupun saya kelihatan agak pendiam dan pemalu, tetapi bila dah kenal, mesti orang cakap “Ish, gila juga perempuan ini ya!”.

Serba sedikit mengenai latar belakang keluarga dan pendidikan? Julia memiliki ijazah dalam jurusan seni bina di Amerika Syarikat. Julia bersyukur kerana dengan minat dan titik peluh Julia selama ini, Julia telah pun memiliki syarikat hiasan dalaman sendiri iaitu Suria Design. Ayah Julia pula seorang ahli perniagaan dan mummy Julia seorang guru besar di sekolahnya. Julia memiliki dua orang kakak dan seorang adik lelaki yang sangat Julia sayangi.

Dapatkan temubual bersama covergirl ini dalam REMAJA 1 Disember 2007
http://www.karangkraf.com.my/Remaja

No comments: